Ga naar de inhoud

Life Rhythm Inside

Producten > Life Rhythm

Life Rhythm  - Inside is een product in de vorm van een aluminium drager waarin een mineraal in een speciale ( opgedroogde ) configuratie is aangebracht waardoor de werking optimaal is.
Het product - dat wordt geactiveerd door de stralingsbron waarop het is aangebracht - kan worden bevestigd op de batterij aan de binnenzijde van verschillende draadloze apparaten.
Het is  eenvoudig zelf te plaatsen op de accu van een telefoon of tablet

Life Rhythm  - Inside in uw smartphone, tablet of ander draadloos apparaat neutraliseert de negatieve werking van de straling van het apparaat effectief.

Life Rhythm  - Inside bevat een mineraal dat energie absorbeert uit verschillende delen van het elektromagnetisch spectrum en het zendt deze weer uit in een specifieke band van het spectrum: het verre infrarood. Deze straling herstelt de door mobieltjes,Wifi en UMTS verstoorde ordening van moleculen die essentieel is voor een goed verloop van biochemische reacties in het lichaam. Blokkades die hebben geleid tot lichamelijke klachten als vermoeidheid en concentratieverlies worden opgeheven.

Prijs: € 79,00

Efcom Stralingsbescherming Het Veer 29  1633HA Avenhorn. info @efcomstralingsbescherming.nl tel +31 620 881 889
KvK Noordwest Holland 37162981  btw. NL001285675B31
Terug naar de inhoud