Ga naar de inhoud

Microsurgemeter

Producten > STETZERiZER

Stetzerizer microsurge meter

€ 157,50


De Stetzerizer microsurge meter meet de elektriciteitsnetvervuiling (dirty power) op het lichtnet. U steekt het meetapparaat simpelweg in het stopcontact en leest de waarde af. Een waarde van maximaal 50 GS-units wordt aanbevolen. Door plaatsing van Stetzerizer netfilters kunnen hoge waarden worden gereduceerd.

Deze meter meet de scherpe rechthoekig gevormde gepulste signalen in het KiloHertz bereik. De steilheid van de puls (te zien op een oscilloscoop) is het voltageverschil ten opzichte van de tijdseenheid. Hoe steiler, hoe groter de impact op het biologisch systeem.

WHO rapport.pdf 4-100 kHz

Wat onderscheidt de Stetzerizer microsurge meter van de Greenwave Line EMI meter?

De Greenwave Line EMI meter meet alleen de amplitude van de elektriciteitsnetvervuiling op de 50 of 60 Hz golf en drukt de gemeten waarde uit in Volt per meter. Hij laat de frequentie buiten beschouwing.

In tegenstelling tot de Greenwave Line EMI meter, meet de Stetzerizer microsurge meter zowel de amplitude als de frequentie en drukt die uit in een cijfer in GS (Graham Stetzer) units. De Stetzerizer microsurge meter meet dus niet alleen de amplitude. Onze meter meet de hoogfrequente energie op het elektriciteitsnet van een gebouw.Efcom Stralingsbescherming Het Veer 29  1633HA Avenhorn. info @efcomstralingsbescherming.nl tel +31 620 881 889
KvK Noordwest Holland 37162981  btw. NL001285675B31
Terug naar de inhoud