Ga naar de inhoud

Geopatisch veld meting

Metingen
Geopatische straling

Ontstaan

Iedereen en alles heeft een uitstraling, ook de aarde. Overal geeft de aarde radioactieve straling af en overal is met een kompas vast te stellen dat de aarde magnetisch is. Aardstraling is een realiteit en meetbaar.
Straling uit de aarde is normaal, net zoals er kosmische straling uit het heelal komt. Zij zijn een bestaansvoorwaarde, noodzakelijk om in te leven. Er zijn echter opvallende zones waar de straling wezenlijk sterker of zwakker is, meetbaar afwijkt van de normale waarden. Deze zogenaamde geologische storingen kunnen een breedte hebben van de zones variërend van enkele decimeters tot meerdere meters.

Omvang

Zoals uit bovenstaande blijkt zijn overal Geopatische stralingen vast te stellen. Er zijn echter verschillende soorten stralingen te onderscheiden:

•Ondergrondse waterloper
•Geologische breuken en scheuren
•Geologische lagen als erts-, olie-, kolen-, en gas houdende lagen
•Geomantische zones ( Leylijnen ).
•Geneeskrachtige bronnen
•Diverse netsystemen (Hartmann-net, Curry-net, etc., etc. )

Gevolgen

De verschillen in het patroon van Geopatische straling kunnen positief of negatief voor mensen uitwerken. Veel onderzoeken besteden aandacht aan de ziekmakende invloed, de pathogene factoren. Uit onderzoek, onder andere van dr. Ernst Hartmann, weergegeven in zijn boeken Krankheit als Standortproblem deel I en II, en het onderzoek van Gustav Freiherr von Pohl in Vilsbiburg, beschreef in zijn boek erdstrahlen als Krankheits- und Krebserreger, komt naar voren dat er verbanden kunnen bestaan tussen een aantal ernstige ziektes en Geopatische straling.


Efcom Stralingsbescherming Het Veer 29  1633HA Avenhorn. info @efcomstralingsbescherming.nl tel +31 620 881 889
KvK Noordwest Holland 37162981  btw. NL001285675B31
Terug naar de inhoud